14 luanë “dalin në xhiro” në një qytet të Afrikës së Jugut, banorët në panik

14 luanë “dalin në xhiro” në një qytet të Afrikës së Jugut, banorët në panik

14 luanë “dalin në xhiro” në një qytet të Afrikës së Jugut, banorët në panik

14 luanë janë të lirë pranë një qyteti në Afrikën e Jugut pasi u larguan nga Parku Kombëtar Kruger.

Zyrtarët thonë se grabitqarët janë parë disa kilometra larg qytetit Phalaborwa.

Ka nisur puna për kthimin e luanëve në park, por banorët e zonës dhe punëtorët e një miniere aty pranë janë paralajmëruar që të kenë kujdes 24 orë.

Close