Temperaturat, apo ndjesia subjektive e nxehtësisë!

Temperaturat, apo ndjesia subjektive e nxehtësisë!

Temperaturat, apo ndjesia subjektive e nxehtësisë!

Këto që po i shihni në fotografi nuk janë temperaturat reale por është ndjesia subjektive e nxehtësisë e cila në Shqipëri dhe në jug të Malit të Zi arrin deri në 45 gradë celsius dhe temperatura reale mund të jetë disa gradë më e ulët.

Edhe në Kosovë dhe Shqipëri ndjesia subjektive është 40 e më shumë gradë celsius, kurse temperaturat reale nën hije janë disa gradë më të ulëta, megjithatë mbeten ekstremisht të larta. Vala e fuqishme e nxehtësisë afrikane në rajonin tonë do të marrë fund nga nesër pasdite ndërsa të enjtën në tërë rajonin tonë pritet mot i freskët dhe i këndshëm./Meteoballkan

Close