Kosova freskohet, por shumë pjesë të Shqipërisë mbeten me temperatura të larta!

Kosova freskohet, por shumë pjesë të Shqipërisë mbeten me temperatura të larta!

Kosova freskohet, por shumë pjesë të Shqipërisë mbeten me temperatura të larta!

Fronti i ftohtë i cili dje arriti në rajonin tonë kushtëzojë uljen e temperaturave kryesisht në Kosovë, Maqedoninë e Veriut, Mal të Zi por pjesërisht në Shqipëri. Shqipëria qendrore dhe jugore edhe pse pati ulje të lehta të temperaturave, prapëseprapë mbeten të nxehta sepse ndikimi i frontit në atë pjesë ishtë shumë më i dobët, megjithatë krahasuar me ditët e kaluara në përgjithësi edhe në Shqipëri ishte më freskët sot. Lagështia e ajrit ishte e lartë dhe për këtë arsye i nxehti ishte i rëndë.

Mot i ngjashëm sikurse sot në rajonin tonë pritet të mbajë edhe ditën e nesërme./Meteoballkan

 

Close