Daily Archives: August 23, 2019

Fillon të aktivizohet Atlantiku Tropikal!

Fillon të aktivizohet Atlantiku Tropikal!

Sezona e urganëve ka fillur në Oqeanin Atlantik por deri më tani nuk kemi patur ndonjë Uragan i cili do të kërcënonte seriozisht Shtetet e Bashkuara të Amerikës këtë sezonë. Megjithatë meteorologët amerikanë kanë vëre ...

Tajwani përgaditet për Tajfunin "Bailu"

Tajwani përgaditet për Tajfunin “Bailu”

Tajfuni Bailu pritet të godasë Ishullin e Tajwanit në çdo moment dhe për këtë qeveria tajvaneze ka bërë të gjitha përgaditjet e duhura. Tajfuni pritet të dobësohet në Stuhi Tropikale gjatë rrugëtimit të tij mbi Tajwan ...

Close