Rrufeja vret 23 lopë pasi gjendeshin pranë një gardhi metalik! (FOTO)

Rrufeja vret 23 lopë pasi gjendeshin pranë një gardhi metalik! (FOTO)

Rrufeja vret 23 lopë pasi gjendeshin pranë një gardhi metalik! (FOTO)

Rrufeja vret 23 lopë pasi gjendeshin pranë një gardhi metalik (FOTO)
Një rrufe ka vrarë 23 lopë pasi goditi njërën dhe më pas udhëtoi përgjatë një gardh metali ku të tjerat ishin duke qëndruar pranë gardhit.

Pamjet shqetësuese tregojnë kafshët, të cilat kanë shenja djegieje në stomakun e tyre, të shtrirë në një rresht në një fermë në Teksas pas një stuhie.

Rancher Bobby Woody III tha që ishte një nga gjërat ‘më të egra dhe më të çmendura’ që ai kishte dëshmuar ndonjëherë.

“Kur rrufeja goditi, kishte një tension kaq të fortë, shkroi Woody në Facebook.

 

Close