Stuhi të reja në drejtim të Bahamas dhe Florides, disa ditë pas "Dorian"!

Stuhi të reja në drejtim të Bahamas dhe Florides, disa ditë pas "Dorian"!

Stuhi të reja në drejtim të Bahamas dhe Florides, disa ditë pas “Dorian”!

Meteorologët amerikanë dhe botëror janë duke i monitoruar me shqetësim të thellë disa sisteme në rajonet tropikale afër jugut të Ishujve Bahamas pas ditë pasi Uragani i kategorisë 5 Dorian shkatërroi veriiun dhe veriperëndimin e Bamahas. Sistemi është i pasur me lagështi dhe do të sjellë rrebeshe të fuqishme shiu në rajonet e goditura nga "Dorian"që është një lajm i hidhur, por meteorologët janë të shqetësuar se sistemi mund të fuqizohet dhe të arrijë shkallën e një stuhie Tropikale që është një nivel më i ulët se uragani.

Në Atlantikun Tropikal për momentin gjenden tre sisteme të cilat potencialisht mund të arrijnë nivele të larta zhvillimi dhe të arrijnë shkallën e uraganëve brenda disa ditëve të ardhshme dhe në këtë mënyrë të rrezikojnë përsëri Shtetet e Bashkuara të Amerikes dhe Karaibet./Meteoballkan

Close