Ylber shumë i dukshëm, njerëzit dolën nga shtëpitë dhe shoferët ndaluan veturat për ta shikuar

Ylber shumë i dukshëm, njerëzit dolën nga shtëpitë dhe shoferët ndaluan veturat për ta shikuar

Ylber shumë i dukshëm, njerëzit dolën nga shtëpitë dhe shoferët ndaluan veturat për ta shikuar

Pas një shiu të shkurtër, rreth orës 16.20, një ylber  i jashtëzakonshëm u shfaq mbi Jagodinë, qytezë kjo në Serbi.

Ky ylber ishte aq i dukshëm saqë njerëzit dolën nga shtëpitë dhe shoferët ndaluan makinat për ta shikuar dhe për ta fotografuar me celularë.

Kjo nuk zgjati shumë, sepse së shpejti qielli dhe ylberi u mbuluan nga vranësirat.

Close