Jo 4.3, kjo është shkalla e tërmetit që u ndje në veri të Kosovës

Jo 4.3, kjo është shkalla e tërmetit që u ndje në veri të Kosovës

Jo 4.3, kjo është shkalla e tërmetit që u ndje në veri të Kosovës

Dridhje toke janë regjistruar në veri të Kosovës pasditen e së mërkurës, rreth orës 17:35.

Sipas faqes EMSC, tërmeti ka qenë i shkallës 4.3 ballësh, ndërsa më pas informacioni u rifreskua duke e paraqitur shkallën e tërmetit 3.8

Epiqendra raportohet të ketë qenë 18 kilometra në veriperëndim të Mitrovicës, 21 nga Leposaviqi dhe 52 kilometra nga Prishtina.

Close