Category: Maqedoni

Moti nesër dhe ditëve në vazhdim! (17.1.2020.)

Moti nesër dhe ditëve në vazhdim! (17.1.2020.)

Nesër në Kosovë do të mbajë mot me ngrica dhe mjegull në mëngjes, ndërsa gjatë ditës në shumë rajone priten rreze diellore dhe ngritje e temperaturave, megjithatë nëpër disa lugina dhe ultësira mjegulla do të mbetet ende ...

Moti për ditën e sotme

Moti për ditën e sotme

Sot në Kosovë do të mbajë mot kryesisht i vranët dhe me mjegull, kurse i kthjellët në viset kodrinore-malore. Gjatë mesdites ka mundësi që të ketë rreze diellore edhe në disa ultësira. Edhe në Shqipëri dhe rajon  do t ...

Moti nesër dhe ditëve në vazhdim! (15.1.2020)

Moti nesër dhe ditëve në vazhdim! (15.1.2020)

Nesër në Kosovë do të mbajë mot i ngjashëm sikurse sot. Nëpër ultësira dhe lugina do të ketë mjegull dhe vranësira të ulëta dhe do të jetë më ftohtë, ndërsa nëpër viset kodrinore malore do të jetë më nxehtë dhe me rreze ...

Çfarë moti na pret sot?

Çfarë moti na pret sot?

Sot në Kosovë do të mbajë mot me intervale kohore me diell , ndërsa në shumë rajone priten  vranësira të ulëta dhe mjegull veçanërisht në mëngjes, por të cilat në disa rajone do të qëndrojnë gjatë tërë ditës. Temperatura ...

Moti nesër dhe ditëve në vazhdim! (14.1.2020.)

Moti nesër dhe ditëve në vazhdim! (14.1.2020.)

Nesër në Kosovë do të mbajë mot me intervale kohore me diell , ndërsa në shumë rajone priten  vranësira të ulëta dhe mjegull veçanërisht në mëngjes, por të cilat në disa rajone do të qëndrojnë gjatë tërë ditës. Temperatu ...

Close