Category: MeteoVideo

Digjen malet në Komunën e Podujevës (Video)

Digjen malet në Komunën e Podujevës (Video)

Zjarre në malet e Podujevës, përpos punëtorëve të Agjensionit të Pylltarisë së Kosovës në aksion për shuarjen e zjarrit po marin pjesë edhe vullnetar pa pagesë siç është rasti me dërguesit e kësaj videoje. Këta po ndihmo ...

Rrufeja godet lisin dhe e vë në flakë!

Rrufeja godet lisin dhe e vë në flakë!

Flakët u lëshuan nga një brendësia e një peme vetëm pasi ajo u godit nga rrufeja gjatë një stuhie. Trungu dukej se ishte zënë thuajse plotësisht nga zjarri ndërsa digjet nga brenda në Trinity, Texas. Pamjet tregojn ...

Liqeni Akumulues në Mitrovicë bëhet i kuq

Liqeni Akumulues në Mitrovicë bëhet i kuq

Liqeni Akumulues në Mitrovicë nuk po përmban ngjyrën e njëjtë si të liqeneve të tjera. Ai tanimë ka ngjyrë të kuqe. Në një video shihet se ky liqen ka marrë ngjyrë të kuqe nga ujërat e ndotura. Më poshtë mund të ...

Close