Category: MeteoVideo

Njeriu që ushqen 8000 papagaj

Njeriu që ushqen 8000 papagaj

Dy herë në ditë, Joseph Sekar shkon në çatinë e dyqanit të tij të riparimit të kamerave në Chennai, Indi dhe ushqen 8000 papagajtë e tij.Ai ka vërtet 8,000 zogj, që i ushqen dy herë në ditë. Ai shpenzon 40% të të ardh ...

Kroaci, piloti ulë aeroplanin në autostradë

Kroaci, piloti ulë aeroplanin në autostradë

Piloti Teodor Goriçanec bëri një gjest heroik, duke sjellë vendim që aeroplanin e shkollës Cesna 150 ta ulë në autostradën Zagreb – Ravna Gora, kur njëri prej motorëve kishte filluar të mos punojë, shkruan Jutarn ...

Close