Category: Tjera

Sot është dita më depresive e vitit

Sot është dita më depresive e vitit

Nëse doni një arsye më shumë për të justifikuar mjerimin këtë janar, ja ku është. Kjo e hënë është zyrtarisht dita më depresive e të gjithë vitit. E quajtur “E hëna blu”, ajo mendohet se është një nga ditët ...

Nga nesër përkeqësim gradual i motit!

Nga nesër përkeqësim gradual i motit!

Deri më sot jemi kënaqur me temperatura relativisht të nxehta vjeshtore kurse nga dita e nesërme do të kemi përkeqësim gradual dhe ulje graduale të temperaturave. Nesër drejt rajonit tonë do të vijë një front i dobësuar ...

Close