Apeli i mikrobiologut Lul Raka: Rrini në shtëpi, fitorja është e sigurt
Moti për ditën e sotme

Moti për ditën e sotme

Kometa që mori vëmendjen e astronomëve: 600 herë më ndriçuese se që u parashikua
Sonte fillon llogaritja verore e kohës, ora 60 minuta përpara
Moti për sot dhe nesër
Nga mosha 20-29 më të prekurit me Covid-19 në Kosovë
Kur pritet përmirësimi i cilësisë së ajrit?
Moti për sot dhe nesër

Moti për sot dhe nesër

Coronavirusi, Qeveria vendos që kufizimi i qarkullimit të qytetarëve të jetë prej orës 17:00 deri në 06:00
Grimcat ndotëse PM10, pas Ballkanit edhe në Evropën Perëndimore
SHBA-ja ndihmon Kosovën me 1.1 milion euro në luftën ndaj koronavirusit

Rreth nesh


MeteoBallkan është platformë mediale informative që raporton kryesisht mbi parashikimin e motit, duke u bazuar në modelet më të njohura në botë për parashikim, pa lënë anash edhe institutet dhe ekspertët vendorë. Po ashtu, MeteoBallkan në gamën informuese ka edhe kategori të tjera, siç janë fenomenet meterologjike nëpër botë si dhe lajmet nga bujqësia dhe turizmi. Themelues është Muhamed Berisha.