Moti nesër dhe ditëve në vazhdim! (11.10.2020.) E Diele
10 euro pritet të  jetë taksa për të hyrë në Prishtinë me veturë nga qytetet e tjera
Moti për ditën e sotme

Moti për ditën e sotme

Javë me mot kryesisht stabil dhe të nxehtë!
Moti nesër dhe ditëve në vazhdim! (19.10.2020.) E Hënë
Së shpejti, hyrja në Prishtinë do të bëhet me pagesë për banorët e qyteteve të tjera
Kjo shtëpizë e bukur në pemë nuk është në filma, por në Rahovicë të Ferizajt
Kosova po rishikon listën e vendeve me rrezik për të ndaluar udhëtimin
Moti për ditën e sotme

Moti për ditën e sotme

Zyrtarisht jemi në vjeshtë!
Nesër më ftohtë!

Nesër më ftohtë!

Na kontaktoni

Për çdo nevojë që keni për të kontaktuar me një person të autorizuar në MeteoBallkan, mund të shkruani në e-mailin: [email protected]; ose të telefononi në: +38 44 398 010