Moti nesër dhe ditëve në vazhdim! (11.10.2020.) E Diele
10 euro pritet të  jetë taksa për të hyrë në Prishtinë me veturë nga qytetet e tjera
Moti për ditën e sotme

Moti për ditën e sotme

Javë me mot kryesisht stabil dhe të nxehtë!
Moti nesër dhe ditëve në vazhdim! (19.10.2020.) E Hënë
Së shpejti, hyrja në Prishtinë do të bëhet me pagesë për banorët e qyteteve të tjera
Kjo shtëpizë e bukur në pemë nuk është në filma, por në Rahovicë të Ferizajt
Kosova po rishikon listën e vendeve me rrezik për të ndaluar udhëtimin
Moti për ditën e sotme

Moti për ditën e sotme

Zyrtarisht jemi në vjeshtë!
Nesër më ftohtë!

Nesër më ftohtë!

Të fundit

Moti

Bujqësi

Fenomene