Apeli i mikrobiologut Lul Raka: Rrini në shtëpi, fitorja është e sigurt
Moti për ditën e sotme

Moti për ditën e sotme

Kometa që mori vëmendjen e astronomëve: 600 herë më ndriçuese se që u parashikua
Sonte fillon llogaritja verore e kohës, ora 60 minuta përpara
Moti për sot dhe nesër
Nga mosha 20-29 më të prekurit me Covid-19 në Kosovë
Kur pritet përmirësimi i cilësisë së ajrit?
Moti për sot dhe nesër

Moti për sot dhe nesër

Coronavirusi, Qeveria vendos që kufizimi i qarkullimit të qytetarëve të jetë prej orës 17:00 deri në 06:00
Grimcat ndotëse PM10, pas Ballkanit edhe në Evropën Perëndimore
SHBA-ja ndihmon Kosovën me 1.1 milion euro në luftën ndaj koronavirusit

Marketing

MeteoBallkan është prej faqeve më të vizituara shqiptare në kategorinë meteorologjike. Gëzon një reputacion të lartë për shkak të korrektësisë dhe saktësisë së vazhdueshme për vite. Me rreth 85 mijë ndjekës në Facebook dhe rreth 3,300 në Instagram, në një interval 24-orësh MeteoBallkan regjistron mesatarisht 40 mijë vizita në ditë.

Nëse jeni të interesuar që mesazhin e biznesit apo organizatës tuaj ta përcillni tek qindra mijëra klientë potencialë, ne mund t’ju prezantojmë oferta fleksibile që i përshtaten nevojave dhe mundësive të bizneseve tuaj.

Për më shumë mund të kontaktoni në:

+383 45 290 326;
[email protected]