22 të shëruar dhe vetëm 4 raste me koronavirus sot në Kosovë
Moti për ditën e sotme
Nesër ndryshon orari i lëvizjes
Gjendja aktuale sinoptike, vazhdon mot i freskët
Mot i paqëndrueshëm edhe sot

Mot i paqëndrueshëm edhe sot

Moti nesër dhe ditëve në vazhdim! (19.05.2020.)
Mitet rreth Koronavirusit, a ikë me ardhjen e pranverës dhe a është hudhra ilaqi kundër tij?
Tre të vdekur nga shtrëngata e fuqishme në Rusi, erërat arrijnë fuqinë e urganit!
Zbardhet nga bora Prevalla

Zbardhet nga bora Prevalla

Vazhdon mot i vranët dhe me reshje shiu
Borë në malet e Bosnjës

Borë në malet e Bosnjës

Shqipëri/Maqedoni

Page 1 of 12 1 2 12