Daily Archives: June 14, 2019

Pse dielli i bën disa njerëz të teshtijnë?

Pse dielli i bën disa njerëz të teshtijnë?

Diku mes 18 dhe 35% e popullatës e kanë këtë refleks, i cili është një qark gjenetik, për të qenë më të saktë. Është në DNA-në tonë, për shumë e shumë kohë, dhe rasti i parë për këtë është regjistruar nga filozofi Ari ...

Close