Daily Archives: June 29, 2019

Ky njeri jetoi dy vite në pemë

Ky njeri jetoi dy vite në pemë

– Roger, 45 vjeçar, tregon historinë e tij, se si  është munduar ta ruaj natyrën, konkretisht pemët. Roger kishte parë se disa pemë i kishin përgatitur për t’i prerë, ai punonte në ndërtimtari dhe shihte se gjatë tërë ...

Nxehtësia përfshinë edhe pjesë të Britanisë!

Nxehtësia përfshinë edhe pjesë të Britanisë!

Vala e nxehtësisë që ka përfshirë Evropën gjatë javës së kaluar  ka  arritur edhe në Mbretërinë e Bashkuar të shtunën me temperatura mjaft të larta në pjesën jugore të Anglisë. Merkuri mund të rritet edhe në 34C (93F) ...

Ky është fshati më i madh në Kosovë

Ky është fshati më i madh në Kosovë

Fshati Zhur i Prizrenit është fshati më i madh në Republikën e Kosovës. Sipërfaqja e tërësishme e Zhurit është 4021 hektar, nga të cilat 472 ha ara dhe kopshte, 5 ha pemishte, 39 ha vreshta, 132 ha livadhe, 896 ha kullos ...

Close