Daily Archives: August 11, 2019

Bukuritë e Kosovës nga qielli!

Bukuritë e Kosovës nga qielli!

Në Kosovë ka shumë probleme socio-ekonomike, por të paktën kur shikohet nga lartësia, del se ka edhe bukuri. Kameramani Dardan Fetahu i ka sjellë disa pamje të bukura, falë një fluturimi me helikopter që iu mundësua n ...

Moti javor!

Moti javor!

Kjo javë parashihet të jetë e ndryshueshme sa iu përket kushteve sinoptike dhe kjo për shkak të frontit të ftohtë ajror i cili parashihet të vije të mërkurën pasdite dhe në mbrëmje i cili do ti jap fund valës më të fuqis ...

Close