Qytetari shembull i Prishtinës: Pusetat e dëmtuara në kryeqytet i rregullon me dru
Moti për ditën e sotme

Moti për ditën e sotme

Të martën pasdite dhe të mërkurën!
Cili është qyteti më i bukur, më i pastër dhe më i sigurt në botë?
Ligji për pandeminë: Nga tani, personat që nuk mbajnë maskë dënohen me 35 euro!
Kosova me ligj për Covid 19, dënohet kushdo që nuk i respekton masat!
Stuhi të fuqishme përfshijnë pjesë të Ballkanit, tek ne më qetë!
Numri i të shëruarve edhe sot tejkaloi atë të të infektuarve
Sot, ditë tropikale

Moti për ditën e sotme

Epidemiologu shqiptar: COVID-19 ka ndryshuar, përhapet më lehtë por luftohet më lehtë nga sistemi imunitar
Moti nesër dhe ditëve në vazhdim! (29.07.2020.) E Mërkurë

Botë

Page 126 of 128 1 125 126 127 128