Punimet në rrjet, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës të hënën!!!

830
SHARES
2.4k
VIEWS

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/35/10[kV] Palaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Prilluzha (kodi: 18024003) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Fidanishtë, Fidanishte Kastriot, Hashanët, Elektro monti, Palaj, Stanovci i Ulët, Prilluzhë, Lumi i Madh, Gllavotinë, Bivolak, Zhilivodë, Strovci dhe Bequku.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

2.

TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV  Shakovicë shkolla 1 (kodi:14000010098) nga ora 10:30 deri 15:00

Vendet: Fshati Shakovicë.

Arsyeja: Ndërprerje për shkaqe sigurie – shtrirja e kabllos ABC 0.4 kV.

 

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 35/10[kV] Parku i Biznesit do të ndërprehen TS-at:

LP 10kV Komorani (kodi: 16023007) nga ora 08:30 deri 12:00

Vendet: Komorani, Komoran lagjja e Kooperativës, Komoran Zogaj, Komoran Ibriqet, Zabel i Lartë, Ujësjellësi Prishtina Komoran, Vukovc (një pjesë) dhe Llapushnik (një pjesë).

Arsyeja:  Projekt investiv, implementimi i punëve sipas projektit investiv.

 

Punime nga palët e treta

1.

Nga  NS 35/10kV Prishtina II do të ndërprehen nga ora 08:00 deri 15:00:

NS 10/0.4kV TS Autoremonti me kod: 10010001004

NS 10/0.4kV TS TMK me kod: 10010001006

Vendet: 1. Dardania Te Rrethi Hyr-3-Nr.23, 376. rr.Rexhep Krasniqi.

Arsyeja: Zhvendosja e Rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

2.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 20/0.4[kV] TS Lagjja e Spitalit 1 (kodi: 19000075189 ) nga ora 09:00 deri 13:00

Vendet: Lagjja e Spitalit – një pjesë.

Arsyeja: Punime sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

 

Pejë

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 110/10[kV] Klina do të ndërprehet:

LP 10kV J14 Gremniku (kodi: 52000011) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: Gremnik, Dollc, Qupevë, Vlljak, Dush, Sferkë, Perqevë, Rastokë, Kpuz dhe Qeskovë.

Arsyeja: Projekte investive, energjizimi i rrjetit të ri;  projekti: Sverk Salidint.

 

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10[kV] Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10kV Restelica (kodi: 30036002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lubovishtë, Kukjan, Vranishtë, Restelicë, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok dhe Orqushë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,  revizion i daljes 10[kV] (shtrëngimi i përçuesve, ndërrim i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar).

 

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 110/35/10[kV] Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Rruga e  Reqanit (kodi: 32000005) nga ora 09:00 deri 13:00

Vendet: pjesët periferike të Therandës (rr.Reqani); Banesat e Benafit, Banesat e Inxhinieringut, Banesat te Viva, lagjja Hoxha I dhe II.

Arsyeja: Projekte investive, punime në rrjet projekte investive.

 

Punime nga palët e treta

1.

TS 110/10[kV] Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10[kV] J18  Ushtria e Kosovës (kodi: 31000018) nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: Konsumatorë komercial dhe Buxhetar (F.S.K.) – në rrugët  Ukë Bytyqi, Dardania dhe Tranzit. Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit te aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

 

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10[kV] Shtërpca do të ndërprehet:

LP 10kV J08 Gotovusha (kodi: 40044005) nga ora 09:30 deri 14:30

Vendet: Një pjesë e Shtërpcës te Shkolla, OSBE-ja, Biti e Ulët, Biti e Epërme, Shushiqë, Paloj, Gotovushë, Drekoci, Viqë, Firaj dhe Brod.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

 

Gjakovë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10[kV] Gjakova II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Raq-Moglica (kodi: 81000117) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Lagjja Brekoc, rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica, Rr.Minatori, Shote Galicaë; fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive – ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve, pastrimi i trasesë.

 

Punime në projekte investive

1.

Nga NS 110/10[kV] Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bistazhini (kodi: 81000005)nga ora 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja:  Projekte investive, energjizimi i rrjetit të ri dhe demontimi i rrjetit të vjetër.

 

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10[kV] Gjilani I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Uglari (kodi: 60060016) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Kolektori, Uglari 1, 2 , Pograxhë, Llofcë, Doxhët, Sllubica dhe Kokaj.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë


Related Posts