Apeli i mikrobiologut Lul Raka: Rrini në shtëpi, fitorja është e sigurt
Moti për ditën e sotme

Moti për ditën e sotme

Kometa që mori vëmendjen e astronomëve: 600 herë më ndriçuese se që u parashikua
Sonte fillon llogaritja verore e kohës, ora 60 minuta përpara
Moti për sot dhe nesër
Nga mosha 20-29 më të prekurit me Covid-19 në Kosovë
Kur pritet përmirësimi i cilësisë së ajrit?
Moti për sot dhe nesër

Moti për sot dhe nesër

Coronavirusi, Qeveria vendos që kufizimi i qarkullimit të qytetarëve të jetë prej orës 17:00 deri në 06:00
Grimcat ndotëse PM10, pas Ballkanit edhe në Evropën Perëndimore
SHBA-ja ndihmon Kosovën me 1.1 milion euro në luftën ndaj koronavirusit

Day: February 17, 2020

Moti javor (17.2.2020.)

Edhe gjatë kësaj jave do të kemi mot të ndryshueshëm ku do të kemi "nga pak nga të gjitha stinës". E marta dhe mërkura do të karakterizohen me mot mjaft ...

Moti për ditën e sotme

Dita e Pavarësisë së Republikës së Kosovës do të karakterizohet me mot të vërtetë pranveror. Temperaturat do të shënojnë ngritje të mëtutjeshme si pasojë e depërtimit të ajrit të ngrohtë ...