Category: Botë

Stuhi të fuqishme shiu fillojnë në Australi!

Stuhi të fuqishme shiu fillojnë në Australi!

Pas zjarreve apokaliptike që kanë përfshirë Australinë javët dhe muajt e fundit më në fund kanë filluar reshje të rrëmbyeshme dhe të fuqishme shiu në shumë pjesë të këtij Kontinenti të largët. Lajmin e mirë e kanë bër ...

Close