Punime të domosdoshme për siguri të sistemit, KEDS njofton për vendet ku të hënën do të ketë ndërprerje të rrymës

1k
SHARES
2.9k
VIEWS

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik.

Si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë

Punime në projekte investive

1.

Nga NS 35/10[kV] Parku i Biznesit do të  ndërprehet:

Dalja 10[kV] Llapushniku (kodi: 16023003) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 16:30 deri 17:00

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuçak, Xhurgjicë, Shkolla Llapushnik dhe Kleqkë e Re.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

Ferizaj

Punime nga palët e treta

1.

Nga  NS 110/35/10[kV] Lipjani do te ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Zona Industriale 2 ( kodi: 41000025) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Një pjesë e fshatit Konjuh dhe disa konsumatorë komercial të fshatit Livagjë, magjistralja Ferizaj-Prishtinë dhe Magjistralja Lipjan-Prishtinë – konsumator komercial.

Arsyeja:  Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Mitrovicë

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Spitali  (kodi: 74000009003) nga ora 11:00 deri 13:00

Vendet: TS Spitali.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

Gjakovë

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 35/10[kV] Malisheva do të  ndërprehet:

1.NS 10/0.4kV NS. SENIK (kodi: 82082005016) nga ora 09:00 deri 17:00

2.NS 10/0.4kV NS. NUHI ZYLLFAJ (kodi: 82082005017) nga ora 09:00 deri 17:00

3.NS 10/0.4kV NS. SENIK II (kodi: 82082005018) nga ora 09:00 deri 17:00

4.NS 10/0.4kV NS. LADROVCI I (kodi: 82082005019) nga ora 09:00 deri 17:00

5.NS 10/0.4kV NS. LADROVCI II (kodi: 82082005020) nga ora 09:00 deri 17:00

6.NS 10/0.4kV NS. LADROVCI I RI (kodi: 82082005025) nga ora 09:00 deri 17:00

7.NS 10/0.4kV NS. LLADRIVCI IV (kodi: 82082005030) nga ora 09:00 deri 17:00

8.NS 10/0.4kV NS. Senik Pompa (kodi: 82082005041) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: Nga një pjesë e fshati Lladroc dhe Senik.

Arsyeja: Projekt investiv, implementimi i punimeve sipas projektit LOT 31.


Related Posts