Reagimi i shoferit kur një gjarpër “u shtri” në xhamin e përparmë, ndërsa ai po voziste makinën e tij

812
Shpërndarje
2.3k
Shikime

Ndërsa po ngiste makinën me qetësi, nëpër hapësirat e Australisë, një gjarpër papritmas u shfaq në xhamin e përparmë të veturës së një çifti të martuar.

Por çfarë bie në sy është fakti se burri dhe gruaja, përveçse nuk ishin shumë të hutuar, filmuan të gjithë ngjarjen.

Dhe për ta shmangur zvarranikun, burri u përpoq të përdorte fshirësen e xhamit.

Ndërkohë nuk kanë munguar as komentet, me disa që i kritikuan çiftin duke thënë se mund ta kenë lënduar gjarprin.

Pyetja që shtrohet është: Si do të silleshit në një situatë si kjo?

 

 

Rekomandime