Tag: fundit

Verë e vërtetë në Ballkan!

Verë e vërtetë në Ballkan!

Masa mjaft të ngrohta ajrore me oirgjinë nga Afrika Veriore kanë përfshirë rajonin tonë dhe Gadishullin Ballkanik në përgjithësi. Temperaturat më të larta sot kanë arritur deri në 33 gradë ...

Tërmet afër Vlorës!

Tërmet afër Vlorës!

Një termet 3.9 ballë ka goditur qytetin e Vlores dhe Elbasanit. Sipas të dhënave të para, tërmeti ka pasur epiqendrën 17 kilometra larg Vlorës. Lëkudje të fuqishme janë ndjerë në ...

Google planifikon të na paralajmërojë para se të godasë një tërmet

Tërmet në Shqipëri

Një termet 3.9 ballë ka goditur qytetin e Vlores dhe Elbasanit. Sipas të dhënave të para, tërmeti ka pasur epiqendrën 17 kilometra larg Vlorës. Lëkudje të fuqishme janë ndjerë në ...

Page 1 of 90 1 2 90