Daily Archives: October 8, 2019

Stuhi e fuqishme dimërore në SHBA!

Stuhi e fuqishme dimërore në SHBA!

Shtetet e Bashkuara të Amerikes do të goditen nga stuhia të fuqishme dimërore duke filluar nga dita e nesërme pasiqë një masë e fuqishme polare pritet të depërtojë thellë deri në jug të Amerikes dhe deri në Meksikë duke ...

Satelitët filmojnë krijimin e një ishulli!

Satelitët filmojnë krijimin e një ishulli!

Havai nuk është i vetmi grup ishujsh që është formuar nga shpërthimet e vullkaneve. Në vitin 2014, një shpërthim masiv formoi ishullin e ri Hunga Tonga-Hunga Hapai. Por ky ishull ka diçka që i ka lënë shkencëtarët pa fja ...

Shok temperaturash në Amerikë!

Shok temperaturash në Amerikë!

Imagjinoni temperaturat verore në rrethinen e Kolorados së Shteteve të Bashkuara të Amerikes ku ajo maksimalja pritet të arrijë deri në 27-28 gradë celsius gjatë dites së nesërme, kurse pasnesër priten reshje të dendura ...

Close