Punimet në rrjet, KEDS njofton për ndërprerjet e rrymës të Hënën!

998
SHARES
2.9k
VIEWS

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/10[kV] Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Barileve te Xhamia me (kod: 13000002049)   nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet:  TS Barilevë te Xhamia

Arsyeja: ndërprerje për siguri, Ndrimi I shtyllave TU.-Zavendsimi I perqusve me kabell ABC.

Verejteje.-Ne NS 10/0.4 kV barilevë te xhamija do te shkyçet vetem ajo dalje 0.4 kV ne te cilen punohet.

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova I do të ndërprehen TS-at:

TS 10/04 kV Uglar III (kodi: 10012004044) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Uglar IV (kodi: 10012004048) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Lagjëja e re (kodi: 10012004049) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Sokol Gashani “AL-TRADECENTER”SH.P.K. (kodi: 10012004260) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Apollonija,rr.e Uglarit.

Arsyeja: per realizimin e kyçjes 10 kV, sipas PEE dhe Projektit te aprovuar

 

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/10[kV] Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Ushtria e Kosovës (kodi: 31000018) nga ora 10:00 deri 12:00

Vendet: Konsumatorë komercial dhe Buxhetor (F.S.K.) në rrugët 2 Ukë Bytuqi, Dardania dhe Tranzit.

Arsyeja : Shkyçje per shkak te sigurisë- Ndrrimi i percuesve nga 35 ne 70mm2 ne daljen 10 kV Ushtria e Kosoves- punimi I lidhjeve te dyfishta.

2.

Nga TS 110/10[kV]  Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Kamenica (kodi: 31000029) nga ora 11:00 deri 12:00

Vendet: Lagje Gurishti, Petrovë,Lagje Arbana .

Arsyeja: Shkyçje per shkak te sigurisë- Balancimi  daljeve 10 kV

 

 

Gjakovë

Punime në projekte investive

1.

Nga NS 35/10[kV] Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Skivjani (kodi: 80080009) nga ora 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Janosh, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë, Palabardhë, Plançor, Skivjan dhe Zhdrellë (1 konsumatorë). Rrugët: Dedë Gjon Luli (1 konsumatorë) dhe Pashko Vasa (një pjesë).

Arsyeja:  Projekte Investive, punime elektrike ne kuader te LOT 10 Feeder 1 Gjakove

2.

Nga NS 110/10[kV] Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ura e Terezive (kodi: 81000004) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 16:00 deri 17:00

Vendet: fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq, Ujz.

Arsyeja:  krijimi I kushteve të punes pa tension, ndarja e urave TM.

2 a.

Nga NS 110/10[kV] Gjakova 2

Pa tension mbesin nga ora 09:00 deri 17:00

  1. NS 10/0.4kV TS FSHEJI 2 me kod: 81000004066
  2. NS 10/0.4kV TS UJZI 1 me kod: 81000004071

Vendet: fshatrat: Fshaj dhe Ujz

Arsyeja:  Projekte investive,  Energjinizimi i TS: Fshaji 2 dhe ujzi 1 , Projekti LOT 12

3.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qendra teknike (kodi: 82000005) bë dy termine nga ora 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 15:30 deri 16:00

Vendet: Rr.Sylejamn Vokshi, Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.489 Avdullah Bugari, Rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, Rr.494 Bekim Sylka, Rr.495 Dëshmorët e Pashtrikut, Rr.496 Mexhit Mustafa, Rr.499 Mustafë Ibishi, Rr.500 28 Nëntori, rr.501 Xhevat Kasapi, rr.502 Sylejmon Vokshi, Rr.503 Skënder Rexhepi, Rr.505 Sadedin Hajda, Rr.506 Milaim Krasniqi, rr.508 Shotë Galica, Rr.508 Xhafer e Samir Nurkasa, Rr.510 Bujar Thaqi, Rr.Sheh Hilmi Maliqi, Rr.516 Vëllezërit Haradinaj, Rr.517 Afrim Bajraktari, Rr.519 Kullat Binjake, Rr.520 Halit Thaqi, Rr.521 Viktimat e Marsit, Rr.532 Bekim Isma,Rr.559 Isuf Berisha, Rr.M.Krasniqi.

Arsyeja: krijimi I kushteve të punes pa tension, largimi i STM.

 

2.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS HOTEL PARKU (kodi: 82000005003) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: rr.Xhevat Kasapi

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kv, sipas ZT

 

Punime nga pala e tretë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qendra teknike (kodi: 82000005) bë dy termine nga ora 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 15:30 deri 16:00

Vendet: Rr.Sylejamn Vokshi, Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.489 Avdullah Bugari, Rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, Rr.494 Bekim Sylka, Rr.495 Dëshmorët e Pashtrikut, Rr.496 Mexhit Mustafa, Rr.499 Mustafë Ibishi, Rr.500 28 Nëntori, rr.501 Xhevat Kasapi, rr.502 Sylejmon Vokshi, Rr.503 Skënder Rexhepi, Rr.505 Sadedin Hajda, Rr.506 Milaim Krasniqi, rr.508 Shotë Galica, Rr.508 Xhafer e Samir Nurkasa, Rr.510 Bujar Thaqi, Rr.Sheh Hilmi Maliqi, Rr.516 Vëllezërit Haradinaj, Rr.517 Afrim Bajraktari, Rr.519 Kullat Binjake, Rr.520 Halit Thaqi, Rr.521 Viktimat e Marsit, Rr.532 Bekim Isma,Rr.559 Isuf Berisha, Rr.M.Krasniqi.

Arsyeja: krijimi I kushteve të punes pa tension, largimi i STM.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS HOTEL PARKU (kodi: 82000005003) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: rr.Xhevat Kasapi

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kv, sipas ZT


Related Posts