Punimet në rrjet, KEDS njofton se ku do të ketë sot ndërprerje të rrymës!

1k
SHARES
2.9k
VIEWS

Si rezultat, në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të  sistemit

1.

Nga NS 35/10[kV] Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10kV Orllani (kodi: 14015002)  nga ora 10:30 deri 15:00

Vendet: Kushevit, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2, Orllani, Vikendicat dhe Te Zahir Pajaziti.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive – ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

2.

NS 35/10[kV] Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Albana  (kodi: 15018008) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatine e Vogël II, Albana e Madhe te Shaljanët dhe FSK-ja.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

 

Punime në projekte investive

1.

Nga NS 220/10[kV] Drenas do të  ndërprehet:

LP 10 kV J28 Llapushniku (kodi:  16100028 ) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 16:30 deri 17:00

Vendet: Llapushniku, Orllati, Negroci, Vuqaku, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik, Kleqkë e re.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 220/10[kV] Drenas do te ndërprehet:

NS10/040kV Gjurgjicë trafa vjeter (kodi: 16100028061) nga ora 09:00 deri 17:00

NS 10/040kV Gjurgjicë trafa te Shabani (kodi: 16100028062) nga ora 09:00 deri 17:00

NS 10/040kV Gjurgjicë, Morine e Ulët (kodi: 16100028161) nga ora 09:00 deri 17:00

NS 10/040kV IP Petrol (kodi: 16100028249) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: Arllat dhe  Gjurgjicë.

Arsyeja : Projekte investive, zhvendosja e transformotorit dhe zëvendësimi i panelit te tensionit te ulet, Xhurgjicë- trafoja e vjetër LOT 4 2021.

 

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të  sistemit

1.

Nga TS 35/10[kV] Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zallqi (kodi: 50052003)  nga ora 10:30 deri 15:00

Vendet: Gurakoc Musollët, Prekallë, Trubohoc, Zabllaq, Zallq, Shalonovicë, Osojan, Tupeq, Bllagaq dhe Drejë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive – ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

2.

NS 110/10[kV] Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Istogu 1 (kodi: 54000008)  nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: fshatrat: Dragolevc (një pjesë), Dragolevc i Poshtëm, Istog (një pjesë), Istog i Poshtëm, Muzhevinë dhe Tomoc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, bartje e shtyllave, lokacioni Drogolevc.

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

NS 10/040kV Strellc i Epërm Avdimetaj (kodi: 53000004019) nga ora 09:00 deri 17:00

NS 10/040kV Strellc i Epërm Hajrizaj (kodi: 53000004020) nga ora 09:00 deri 17:00

NS 10/040kV Strellc i Epërm  Curraj (kodi: 53000004021) nga ora 09:00 deri 17:00

NS 10/040kV Strellcë i Epërm Pavatajkodi: 53000004022) nga ora 09:00 deri 17:00

NS 10/040kV Jeta-H Nysret Hasanmetaj (kodi: 53000004028) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: Strellc i Epërm.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave nën tension, Projekti: Strellc i Epërm Avdimetaj.

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të  sistemit

1.

Nga TS 35/10[kV] Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10kV Randobrava (kodi: 30034010)  nga ora 10:30 deri 15:00

Vendet: Randobravë, Retije e Ulët, Retije e Epërme

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i daljes 10 [kV] (shtrëngimi i përçuesve, ndërrim i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar).

 

Ferizaj

 

Gjilan

Punime të domosdoshme për siguri të  sistemit

1.

Nga TS 110/35/10[kV] Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10kV Stublla (kodi: 61067001)  nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Stublla, Vërbovci, Gërnçari, Podgorci, gurthysi-MISINI, gurthyesi – Bentakosi i ri, gurthyesi – Mogillte, fabrika – Ujësjellësi dhe Godeni.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, Ndërrimi i shtyllave të drurit me shtylla të betonit, ndërrimi i izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve, kontrollimi i TS kVA.


Related Posts