Punimet në rrjet, Njoftimi i KEDS për ditën e Martë!

1.2k
SHARES
3.5k
VIEWS

Orari sipas rajoneve të Kosovës:

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shkabaj (kodi: 15019002) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Shkabaj, Mazgit – një pjesë, Obiliq një pjese, Reforma, Al Petrol

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Grashtic Radashec (kodi: 14016001) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Shkabaj, Mazgit – një pjesë, Obiliq një pjesë, Reforma dhe Al Petrolli.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive – ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

3.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2

Nga Dalja 10[kV] J27 Blloku I do të ndërpritet TS-i:

TS 10/04kV Blloku I dytë (kodi: 11000002186) prej orës 08:00 deri në ora 12:00.

Vendet: Rr.Azem Bejta

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, pastrimi i trasesë nga NPL “Gjelbër”.

4..

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërpritet:

Dalja 10kV Remonti kabllovik (kodi: 12000015) prej orës 09:00 deri në ora 10:00.

Vendet: Remonti, Rruga e UÇK-së (një pjesë), Jakovë Xoxa dhe Meto Bajraktari.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, lidhja e kabllove 10kV tl daljes “J13 Arbëria 2” në kthinën ku gjenden kabllot e daljes “ J22 Remonti kabllovik ”.

5.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva

Nga Dalja 10[kV] J27 Sillosi do të ndërpritet TS-i:

TS 10/04kV Tallovit (kodi: 14000006032) prej orës 06:00 deri në ora 10:00.

Vendet: Rr.Skenderbeu.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri dhe punime në rrjetin 0,4kV.

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kastrati (kodi: 51000007) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Lagjja Dardania, Llozhan, Zllopek, Poqestë, Belincë, Doberdol, Babiq, Piston dhe Sedef.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

2.

Nga TS Klina 10 kV do të ndërprehet:

Dalja 10kV Volljaku (kodi: 52000102) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Guri Zi, Mirusha, Sepereacioni i Boksitit, Lagjjet Nora dhe Foniqi.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prizren

 

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zhupa (kodi: 31000026) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Manasteric, Llokvicë, Neprogoshtë, Reqan, Pllanjane Lubinjë e Epërme, Lubinjë e Ulët, Gornja- sellë, Mushnikovë, TS Prevalla, HOTEL Sharri, TS Sat styro, TS Shpia e bardhe, Sredska, Stajkovc, Bogoshevc dhe Drajqiq.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i trasesë.

2.

Nga TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rapqa (kodi: 30036009) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rapqa e Ulët, Rapqa e Epërme, Fabrika Meka, Brezne, Krsteci i Ulët, Krsteci Nalt, Rrenci, Ferma  TS- Berham Jonuzi, TS- Qendra Petroll, Buqe, Pllavë dhe TS-Ujësjellësi Brezne.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive (shtrëngim i përçuesve, ndërrim i shtyllave/izolatorëve të dëmtuara).

 

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10kV Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gotovusha-Brodi (kodi: 40044005) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Një pjesë e Shtërrpcës te Shkolla, OSBE-ja, Biti e ulët, Biti e Epërme, Shushiqë, Paloj, Gotovushë, Drekoci, Viqë, Firaj dhe Brod.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i trasesë/ ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar dhe shtrëngimi i përçuesve.

Mitrovicë

 

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Martiraj (kodi: 73000009) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbulë, Studime, Sfaraqak, Skromë, Bozhlan, Gumnishtë dhe  Begaj.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive – vendosja e shtyllave 10 [kV] dhe pastrim i trasesë.

2.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ekstra (kodi: 73000006) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

Vendet: rr.Bahri Kuqi, Shote Galica, Azem Bejta, Lutfi Musiqi, Shales, Drenicës, Adnan Shyti, Hoxhë Kadri Prishtina, 2 Maji, Osman dhe Shaban Bunjaku dhe fshati Begaj.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja e një shtylle 10kV.

Gjakovë

Gjilan

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10kV Tërpeza (kodi: 61065012) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë dhe T.S Privat 1.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.


Related Posts