Punimet në rrjetin energjetik, KEDS tregon se ku do të ketë ndërprerje të rrymës! E Martë

982
SHARES
2.8k
VIEWS

Si rezultat, në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 35/10[kV] Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Koliqi (Kodi: 14016002) nga ora 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Koliq, Ballaban dhe Nishevc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve, dhe pastrimi i trasesë.

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/10[kV] Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Juniku (kodi: 53000007) nga ora 10:30 deri në ora  15:00

Vendet: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxhë, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasi dhe  Gjocaj.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive – ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 35/10 [kV] Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Krusha (kodi: 30034011) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Krushë e Madhe, Krushë e Vogël dhe Randobravë (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/10 [kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Staconi Hekurudhor  (kodi: 73000004) nga ora 10:30 deri në ora  15:00

Vendet: Fshatrat: Akrashticë, Ashlan, Balinc, Beqiq, Bruznik, Bukosh, Dolak, Dubovc, Galicë, Hercegov, Liqej, Lugmir, Mikushnicë (një pjesë), Novolan  (një pjesë), Okrashticë, Oshlan, Pantinë, Shtitaricë, Shtruher, Stacioni Hekurudhor dhe Taraxha  (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive – ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Gjakovë

 

Punime në projekte investive

1.

Nga NS 35/10[kV] Malisheva  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Kijeva (kodi: 82082007) prej orës 09:00 deri në 16:30

Vendet: Fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçicë, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja: Projekte investive, energjezimi i trafostacioni të ri sipas projektit Lubizhdë II TS i Ri lot 20.


Related Posts