Njoftimi i KEDS: lokacionet ku të hënën do të ketë ndërprerje të rrymës!

1.5k
SHARES
4.1k
VIEWS

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë

Punime nga pala e tretë

1.

Nga NS 35/10kV Fushë- Kosova  do të ndërprehet:

Dalja 10/04kV Miradi e Epërme (kodi: 15018019) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Miradi e Epërme, Miradi e Ulët, Standart plin PeH, Al Trade, Interpres Kosova Sot, Petrol Oti Sllovenia, Ndriçimi publik për autostradë, As Partners dhe Imer Berisha Bylmeti.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

2.

NS 110/10(20) [kV] Prishtina 2 do të ndërprehet:

LP 20kV Dalja nr.2 PR2 – PR7  (kodi: 11000073)  nga ora 10:30 deri 10:45 dhe nga ora 14:15 deri në orën 14:30

Vendet: Një pjesë e rr. 1 Tetori, rr. Endmond Hoxha, një pjesë te rr. Isa Kastrati, një pjesë te rr. Ali Kelmendi, një pjese te rr. Lordi Bajroin, dhe një pjesë te rr. Bedri Shala.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 20kV Dalja nr.2 PR7 – PR2 (kodi: 19000073)  nga ora 10:30 deri 10:45 dhe nga ora 14:15 deri 14:30

Vendet: Një pjesë e rr. Holger Petersen, një pjesë te rr. Hyzri Talla, një pjesë te rr. Hajrulla Abdullahu, një pjesë te rr Enver Maloku dhe një pjesë te rr. Ganimete Tërbeshi.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

Pejë

 

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 110/35/10 kV Prizren 1  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV 5 Dëshmorët  (kodi:30000016) nga ora 10:30 deri në ora  15:00

Vendet: një pjesë  e rr. Jashar Salihu, një pjesë  e rr. Ismet Gashi, një pjesë  e rr. Ismail Qemali dhe një pjesë  e rr. Aziz Kelmendi.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar/nëngarkuar.

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 35/10kV Ferizaj II

Nga Dalja10  kV Kosova Transi 2 do të ndërprehet këta  TS-a:

1.TS – 10 / 04 kV. TS Kombinati i drurit (kodi: 40041037086) nga ora 09:30 deri 11:00

2.TS – 10 / 04 kV. TS Ndërtesa te policia (kodi: 40041037240) nga ora 10:30 deri 12:00

3.TS – 10 / 04 kV. TS Rasim Reshani (kodi: 40041037236) nga ora 13:00 deri 14:30

4.TS – 10 / 04 kV. TS RASIM Q. RESHANI “Euro Invest” (kodi: 40041037258) nga ora 14:00 deri 15:30

5.TS – 10 / 04 kV. TS NEXHMEDIN QERKINI 1 (kodi: 40041037248) nga ora 15:00 deri 16:30

6.TS – 10 / 04 kV. TS Nexhmendin Qerkini 2 (kodi: 40041037266) nga ora 16:00 deri 17:30

Vendet: një  pjesë te rr. Naim Frashëri, një pjesë te rr. Driton Islami, një pjesë te rr. Emin Duraku, Ndërtesa te Policia, Kombinati i Drurit, Euro Invest dhe Toni Apartment.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, testimi i transformatorit të fuqisë.

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/10 kV Mitrovica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ibër-Lepenci (kodi: 70000012) në dy termine  nga  ora 10:00 deri në orën 10:30 dhe nga ora ora 14:30 deri në orën 15:00

Vendet: Hakif Bislimi, Kemajl Loshi, Shaip Kalludra, Ali Fejzullahu,  Shaban Idrizi, Elmaz Peci, Hoxhë Hasan Tasini, Gani Hajra dhe fshatrat: Zhabar i Ulët dhe i Epërm, Shipol dhe Lushtë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit të tensionit të mesëm.

2.

TS 110/10 kV Mitrovica

Nga Dalja 10kV Ibër-Lepenci do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV10kV TS Kulla Zhabar i Ulët ( Fehmiu) (kodi: 70000012009) nga ora 10:00 deri në orën 15:00

Vendet: TS 009 Kulla Zhabar i Epërm.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.


Related Posts