Punime të domosdoshme në sistemin energjetik të Kosovës, ndërprerjet e rrymës të HËNËN!

1.1k
SHARES
3.2k
VIEWS

Ky është orari sipas rajoneve:

 

 

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 220/10 [kV] Drenasi do të ndërpritet:

 

 

Dalja 10[kV] J 03 Baicë (kodi: 16100008) prej orës 10:30 deri në ora 15:00.

Vendet: Baincë, Domanek, Tërdevc dhe Abri.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

2.

 

 

NS 35/10[kV] Koliqi

Nga Dalja 10 [kV] Sharban do të ndërpritet

NS 10/0.4kV TS Bellopoë Kadriovit (kodi: 14016003011) nga ora 10:30 deri në ora 15:00.

Vendet: Bellopojë te Kadriajt.

 

 

Arsyeja: Ndërprerje për siguri dhe instalimi kabllos ABC, 0.4kV.

 

Punime nga pala e tretë

1.

 

 

Nga NS 35/10kV Fushë -Kosovë  do të ndërpritet:

Dalja10[kV] J15 Bresje (kodi: 10012004) prej orës 09:00 deri në ora 13:00 .

Vendet: Fsh.Bresje ,Rr.Naim Syla, Rr.e Pejës ( një pjesë), Rr.Dedë Gjoluli.

Arsyeja: Krijimi i sistemit hyrje- dalje për trafostacionin e ri sipas PEE dhe projektit të aprovuar.

 

 

 

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

 

 

Nga NS 110/10[kV] Deçani do të ndërpritet:

Dalja 10[kV] Juniku (kodi: 53000007) nga ora 10:30 deri në ora  15:00.

Vendet: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq dhe Gjocaj

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhepastrimi i trasesë.

 

 

2.

Nga NS 110/10 [kV]  Peja 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 [kV] Zahaqi  (kodi: 51000010) prej orës 09:00 deri në ora 11:00.

Vendet: Fshatrat: Bllagaj, Llabjan, Pavlan, Qyshk dhe Zahaq.

 

 

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, punimi i i kokave kabllovike TS Pavlani.

 

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

 

 

1.

Nga NS 110/10 [kV] Theranda do të ndërpritet:

Dalja 10 [kV] Shpenadija  (kodi: 32000023) prej orës 10:30 deri në ora 15:00 .

Vendet: Fshatrat: Caparc, Novak, Serbica e Epërme, Shpenadi, Smaç, Trepetincë dhe Velezhë.

Arsyeja: Mirembajtje preventive,- mirëmbajtja preventive e daljes 10 [kV], shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar.

Punime nga pala e tretë

1.

Nga NS 110/10[kV] Prizren 3 do të ndërpritet:

Dalja 10 [kV] Levisha (kodi: 31000012) prej orës  10:00 deri në ora 16:00 .

Vendet: Rrugët: 1 Adem Jashari (një pjesë), 303 Kamber Bruti, 304 Hafiz Ismajl Hakki, 306 Mbretëresha Teutë (një pjesë), 307 Sami Frashëri (një pjesë), 308 Kosova, 310 Adriatiku (një pjesë), 319 Tahir Meha (një pjesë), 320 Emin Pasha, 323 Ardian Zurnaxhiu. Fshatat: Jabllanicë, Katund, Novosellë (një pjesë), Pouskë dhe Sharri (një pjesë).

Arsyeja: Zhvendosja e Rrjetit 0.4kV dhe 10(20)kV, sipas ZT.

 

 

Ferizaj

 

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/6 [kV] Hani i Elezit do të ndërpritet:

Dalja 6 [kV] G03 Paldenica (kodi: 42000004) prej ores 10:30 deri në ora 15:00.

Vendet: Paldenica, Pompa “Alba oil”, Axhamët, Dimca dhe Dremjak.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive dhe pastrimi i trasesë.

 

Punime në projekte investive

1.

Nga NS 35/10 kV Shtime

Nga Dalja 10kV Koshare në stabiliment tek Faton Sadiku  do të ndërpritet:

NS 10/0.4[kV] N.T.P. “INTERCON”  (kodi: 41046005150)    nga ora 09:00 deri në ora 17:00

NS 10/0.4[kV] Dremjak – Malok (kodi: 41046005144)         nga ora 09:00 deri në ora 17:00

NS 10/0.4[kV] Dremjak – Bakraktart (kodi: 41046005145) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

NS 10/0.4[kV]  Dremjak – Shkolla (kodi: 41046005146)    nga ora 09:00 deri në ora 17:00

NS 10/0.4[kV]  Dremjak – Dani (kodi: 41046005147)     nga ora 09:00 deri në ora 17:00

NS 10/0.4[kV] Dramjak (Lagjia e Muhaxhereve) (kodi: 41046005207) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

NS 10/0.4[kV]  Dremjak – Pompat e ujit (kodi: 41046005219) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

NS 10/0.4[kV] Dramjak (Lagjia e Shahini) (kodi: 41046005224) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

NS 10/0.4[kV] GREENCHILD L.L.C. (kodi: 41046005272) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Fshati  Dramjak dhe Lloshkobare nga një pjesë.

Arsyeja: Projekte Investive, Vendosja e perçuesve në  LOT 8 (2022) Dremjak Dan.

 

Punime nga pala e tretë

1.

Nga NS 35/10[kV] Ferizaj III do të ndërpritet:

Dalja 10 [kV] Jezerci  (kodi: 40042003) prej orës  10:00 deri në ora 13:30 .

Vendet: Rrugët: Elbasanit, Gjergj Fishta, Muharrem Shemsedini (një pjesë), Murat Murati (një pjesë), Naim Beka, Prekazit, Sefedin Firza (një pjesë), Xhevat Sojeva (një pjesë),ef Jubani (një pjesë). Fshatrat: Balaj, Jezerc, Manastirc, Nerodime dhe Nerodime e Naltë dhe e Ulët.

Arsyeja: Punimet duhet të kryhen sipas projektit të aprovuar.

 

 

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/10 [kV] Vushtrria 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 [kV] Novolani (kodi: 73000005) nga ora 10:30 deri në ora  15:00.

Vendet: Fshatrat: Bukosh, Dervar, Dolak, Druar, Kollë, Mihaliq, Novolan, Reznik, Shallc dhe Vërnicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive dhe pastrimi i trasesë.

 

Punime nga pala e tretë

1.

Nga NS 110/10 [kV] Vushtrria 2 do të ndërpritet:

Dalja 10[kV] Ibër Lepenci (kodi: 73000012) nga ora 10:00 deri në ora 15:00.

Vendet: 6 konsumatorë komercial,Pompat e Ujit “Ibër Lepenci” në Vushtri dhe Samadrexhë  (një pjesë).

Arsyeja: Pastrimi i trasesë së LP-së nga degët e të cilave kanë arritë lartësinë e përçuesve  dhe ndërrimi i izolatorëve.

 

Gjakovë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 35/10 [kV] Xërxa do të ndërpritet:

Dalja 10[kV] Denji (kodi: 82081007) prej orës 09:00 deri në ora 14:00 .

Vendet: Fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc (një pjesë)

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllës së thyer, degëzimi TS Polluzhë 1.

 

 

 

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 35/10[kV] Artanë do të ndërpritet:

Dalja 10 [kV] Bunjakët (kodi: 60024002) prej ores 10:30 deri në ora 15:00.

Vendet: Bunjakët, Miniera, Artanë, Kllokoq Vakoc, Nishnakollë,

Marec te Xhamia e Pacollëve dhe Gerbesh.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive dhe pastrimi i trasesë.   


Related Posts