Vera zyrtarisht ende nuk ka përfunduar por në Kanada kanë filluar reshjet e borës (Foto/Video)

497
Shpërndarje
1.4k
Shikime

Vera ende nuk ka mbaruar zyrtarisht, kështu që shumica prej nesh shpresojmë që bora të mos kthehet për ca muaj.

Ndërsa kjo e mërkurë ishte thjesht një ditë e javës për shumicën e kanadezëve, për njerëzit në British Columbia dhe Alberta veriore, ajo shënoi fundin e vjeshtës – para se të fillonte teknikisht, njofton MeteoBallkan.

Me një sasi prej 10 dhe 15 centimetra borë, është e drejtë të thuhet se dimri është këtu. Që nga e enjtja, paralajmërimet për reshjet e borës janë ende në fuqi për zonat e parkut kombëtar Banff dhe Jasper në Alberta.

Disa njerëz dërguan në fotografi të mërkurën në mëngjes duke ndarë në mediat sociale frustrimin e tyre. Pas të gjithave, është teknikisht ende verë edhe për 10 ditë të tjera.

Shikoni pamjet:

 

Mbylle ×
[/aoa]
Mbylle ×

Mbylle ×
[/aoa]

Mbylle ×
[/aoa]

Mbylle ×
[/aoa]

View image on Twitter

Justine Kelsie@JustineKelsie

Sitting at a tropical +13 in Saskatoon…

Meanwhile in Grande Prairie. ?

Others were much too happy about winter coming uninvited:

Mbylle ×
[/aoa]
Mbylle ×
[/aoa]
Mbylle ×
[/aoa]

View image on Twitter
View image on TwitterView image on Twitter
View image on Twitter

Mbylle ×
[/aoa]=

View image on Twitter
Slave Lake Dawneen Lyne Ball 3
Snow in Gift Lake, Alta. on Wednesday, September 12, 2018.
Snow in Grande Prairie Alta. on Sept. 12, 2018.
Snow in Fort McMurray, Alta. on Sept. 12, 2018
Snow in Fort McMurray, Alta. on Sept. 12, 2018
Snow in Fort McMurray, Alta. on Sept. 12, 2018
Snow in Valleyview, Alta. on Sept. 12, 2018.
Snow in Kinuso Alta. on Sept. 12, 2018.
Snow in Wabasca, Alta. on Wednesday, September 12, 2018.
Snow in Grande Prairie, Alta. on Wednesday, September 12, 2018.
Snow in Sturgeon Heights, Alta. on Wednesday, September 12, 2018.

Rekomandime