Daily Archives: November 25, 2019

Sërf përmes dallgëve më të larta në botë!

Sërf përmes dallgëve më të larta në botë!

Në plazhin Nazaré në Portugali dallgët arrijnë deri në 30 metra të larta gjatë dimrit. Por kjo nuk i ka penguar sërfistët, madje është arsyeja pse ata mblidhen atje. Kushdo që kërkon të provojë emocione të forta, në kufi ...

Tërmet në Durrës!

Tërmet në Durrës!

Lëkundje tërmeti janë ndjerë pak minuta më parë në qytetin e Durrësit. Sipas të dhënave të Qendrës Europiane të Tërmeteve, lëkundjet janë ndjerë në orën 21:57 minuta në bregdetin e Durrësit. Tërmeti ka qenë i shkal ...

Në Rusi temperatura bie në -50 gradë

Në Rusi temperatura bie në -50 gradë

Në qytetin Verhoyansk, i cili ndodhet në Republikën Saha [Yakutistan] të Federatës së Rusisë dhe njihet si një nga pikat më të ftohta të botës, temperatura ka rënë në -50 gradë celsius. Galina Dabanova, zëvendësdrejto ...

Mbytet anija me 14 mijë dele!

Mbytet anija me 14 mijë dele!

Një anije, e cila mbante më shumë se 14 mijë dele, është përmbysur pranë brigjeve të Rumanisë. Anija e quajtur “Queen Hind” u përmbys të dielën vetëm pak pas largimit nga porti Midia, pranë qytetit Konstan?a. Fatmirës ...

Close