Stuhi të fuqishme shiu në Italinë jugore: Rrugët “shndërrohen” në lumenj (Video)

512
Shpërndarje
1.5k
Shikime

Siç pritej, reshjet të mëdha goditën Italinë jugore dhe prodhuan përmbytje të mëdha në pjesë të Sicilisë dhe Kalabrisë të enjten më 4 tetor. Zona urbane e Catania, Sicili u godit me forcë: rrugët u kthyen në lumenj, njofton MeteoBallkan

Zona është nën ndikimin e një cikloni të fuqishëm apo masës ajrore me presion të ulët atmosferik, duke prodhuar stuhi intensive, të cilat vazhdojnë në të njëjtin rajon për orë të tëra. Reshjet e vazhdueshme të mund të grumbullojnë disa qindra mm shi në orë, duke rezultuar në përmbytje të konsiderueshme.

Catania përjetoi reshje të fuqishme të shiut me rreth 50 mm që binte në 20 minuta, kur vinte stuhia e rëndë. Ky është rezultati:

esult:


Mbylle ×
Mbylle ×

Mbylle ×

Mbylle ×

Rekomandime